Programa Luminar ( Fotografía)

Avui dia qualsevol persona pot fer una foto. És tan senzill com parar-se, treure de la butxaca el mòbil i…

 zas !!! ……disparar.

És per això que si volem desmarcar la nostra foto, fent-la mes personal o nostra necessitem un programa que ens permeti fer aquesta foto diferent a les altres.
Hi ha diversos programes que ens fan crear aquesta diferència, Polarr és un, un altre és el ON1 i Luminar.
El preu que tenen és la primera diferència, a dia d’avui els preus són:

ON1 photo RAW = 119.99$ = 97 € Aprox.
ON1 Plus Pro = 129,99$ = 106 € Aprox.
Luminar 2018 = 69€
Polarr= 19.99 €

Una comparativa del Polarr i Luminar, podeu trobar per la xarxa, la meva opinió és que per començar Polarr aquesta molt bé, i a un preu que per a nivell usuari que solament intenta millorar les quatre fotos que fa amb el mòbil, i amb alguna càmera de fotos una mica millor que la d’un movil.

Ara ben si et vas ha comprar una càmera Reflex, o simplement no et conformes amb solament disparar, tens dues opcions.

Luminar i ON1
Ara si el preu no et tira per atras, el ON1 per al meu gust és millor, però … Luminar per començar no aquesta res malament, així que anem parlar aquí de Luminar i la meva experiència.
Aquí una comparació: 
ON1 Photo RAW és més car però ofereix més eines i funcions. Òbviament, això pot ser alguna cosa bé, però també aclaparant si està buscant alguna cosa que sigui fàcil d’usar immediatament, però que no estigui familiaritzat amb el programari. Afortunadament, hi ha diverses opcions de capacitació en el lloc web de fotos de ON1, així com en la tenda de Nicolesy .

Luminar és un preu més baix, però té menys campanes i xiulades que ON1. No obstant això, és molt fàcil d’usar per als nous usuaris i li permet crear millores tant bàsiques com avançades per a les imatges. Dit això, el lloc web de Macphun / Skylum ofereix tutorials de video gratuïts sobre el seu programari, i també hi ha capacitació de tercers (inclosos alguns nous tutorials en els propers mesos per a la tenda de Nicolesy). 

Continuarà……!!!

Descarrega  Luminar per Mac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *